ACS Initial

Despre Club

Despre Club

Baze Sportive

Grupe

Staff

Conditii Inscrieri

Conditii Oferite

Despre Club

Baze Sportive

Grupe

Staff

Conditii Inscrieri

Conditii Oferite

Scoala de fotbal ACS Initial are doua motto-uri: Impreuna din pasiunea pentru fotbal! si Daca te imbraci intr-un echipament, asta nu te face sportiv. Comporta-te ca un sportiv atat la antrenament, cat si in timpul liber!

Fiind una dintre cele mai bune din Romania, scoala de fotbal ACS Initial, a fost infiintata in anul 2010. Inca de la inceputuri, ne-am facut remarcati prin numeroasele rezultate deosebite! Acestea au fost posibile datorita faptului ca am avut alaturi copii si sportivi cu aspiratii inalte, dar si o echipa de profesionisti.

Suntem constienti ca si dumneavoastra stiti cat de important este ca micutul sa se formeze intr-un cadru organizat, avand bucuria de a munci cu pasiune, indiferent de ceea ce alege sa faca. Tocmai din aceste motive, pe parcursul anilor am reusit sa construim mediul perfect pentru orice copil talentat, dornic de asi indeplini visul.

In prezent, suntem intr-o continua dezvoltare, avand 3 sedii sportive si cei mai bine pregatiti antrenori in domeniu. Intreg personalul este pregatit sa se dedice in totalitate atat indrumarii copiilor in timpul antrenamentelor, cat si in initierea acestora catre un stil de viata sanatos, insotit de o alimentatie corecta.

Mai mult decat atat, intreaga noastra echipa are in vedere o strategie bazata pe comunicarea dintre copii, parinti si antrenori. In acest mod, ne dorim ca impreuna, sa le transmitem celor mici toate invataturile si valorile necesare pentru a isi indeplini visul de a ajunge fotbalisti si pentru a face performanta. Cateva dintre cele mai importante valori, pe care noi ne bazam, sunt: disciplina, seninatate, bucuria de a munci, seriozitate, corectitudine, ambitie si respect.

Scoala de fotbal ACS Initial are inscrisi peste 200 de copii talentati, din categorii de varsta diferite (2006-2018).

Copii din cadrul clubului au foarte bune rezultate individuale castigand de numărate ori foarte multe trofee la cele mai puternice copetiti : cel mai bun jucător, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător.

Multi dintre elevii scolii noastre au numeroase rezultate deosebite, atat la turnee, cat si la campionate, iar urmatorii sportivi au reusit sa faca din pasiunea lor o meserie, fiind un exemplu demn de urmat:

Rares Ilie-2003 (Atacant Rapid, echipa seniori), Vlad Pandele-2003 (FCSB, echipa seniori), Curea Tiberiu-2003 (Dinamo 2 Bucuresti), Putice Andrei-2002 (Progresul Spartac), Avandei Florin-2003 (Tunari Liga 3).

Inscrieri Copii

Formular de contact