ACS Initial

Baze Sportive

Despre Club

Baze Sportive

Grupe

Staff

Conditii Inscrieri

Conditii Oferite

Despre Club

Baze Sportive

Grupe

Staff

Conditii Inscrieri

Conditii Oferite

Baza Sportiva Ghencea 31

Baza sportiva Acs Initial ( Ghencea 31 ) dispune de singurul balon din România termo izolant cu dubla membrana AIR Dome  65 pe 42.

In cadrul Bazei Sportive Ghencea 31, exista 6 miniterenuri de fotbal, pe care copilul dumneavoastra va putea face antrenamentele, in cele mai bune conditii. Terasamentul fiecarui teren de fotbal este realizat din mai multe straturi cu o grosime de peste 30 cm, din piatra sparta si cu un drenaj perimetral ce ajunge la 20.000 mc/ora.

Cu siguranta, acestea sunt unele dintre cele mai calitative terenuri sintetice din Bucuresti, avand de asemenea, si cel mai bun shock pad, la nivel international. Cateva dintre principalele avantaje ale acestor tipuri de terenuri sunt:

 
  • Articulatiile si muschii sportivilor vor fi protejati, imitand foarte bine iarba naturala si reusind sa ofere acelasi confort crescut. Iarba sintetica folosita a fost fabricata de cel mai bun producator din domeniu, HATKO, avand cateva caracteristici esentiale pentru un antrenament reusit. In primul rand, infilul este integral organic si ecologic (contine nisip cuartos specific, componente organice de maslin, cork/pluta). Acest lucru reduce cu pana la 50% degajarea de caldura, totodata avand si o permeabilitate dubla fata de orice alt produs de pe piata.

 

  • Nu sunt cancerigene! Un lucru mai putin cunoscut se refera la umpluturile folosite pentru terenurile sintetice, mai exact bobitele din cauciuc de culoare neagra, de tip SBR. Acestea au fost interzise in majoritatea tarilor cu traditie, tocmai din cauza efectelor nocive, pe care le au asupra sportivilor. Cu toate acestea, continua sa fie prezente pe cele mai multe terenuri sintetice din Romania. 

 

  • Instalatia nocturna de ultima generatie, a fost conceputa astfel incat suprafetele de joc sa beneficieze de minim 300 lucsi. In acest mod, meciurile care se vor desfasura pe acest teren de fotbal vor putea fi transmise live cu usurinta. 

Baza Sportiva Ghencea 31 pune la dispozitie sportivilor terenuri de fotbal, construite conform standardelor europene, dar si vestiare, dusuri si grupuri sanitare de cea mai inalta calitate.

Adresa:

Bulevardul Ghencea nr.31, București 052034, fosta baza sportiva Icar

Baza Sportiva Cornetu

Scoala de fotbal ACS Initial are inscrisi peste 200 de copii, cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani. Tocmai din acest motiv, am ales o baza sportiva cu un teren de fotbal perfect pentru cei mici.

Studii recente au demonstrat faptul ca un teren de fotbal cu gazon natural, imbunatateste sanatatea fizica si psihica a jucatorilor. Mai mult decat atat, este bine de stiut faptul ca in regulamentul actual UEFA si FIFA, doar acest tip de gazon natural este acceptat in cadrul competițiilor internationale.

De asemenea, unul dintre cele mai mari avantaje este reprezentat de reducerea riscului de accidentare grava sau infectare, atenuand foarte bine socurile la impactul cu solul.

Baza sportiva Cornetu dispune de 2 terenuri cu gazon natural 11-11, dotate si cu nocturna, vestiar si dusuri.

Adresa:

Comuna Cornetu, stada Barajului nr. 23

Inscrieri Copii

Formular de contact